top of page

Resultater fra lørdag i Finland og Tyskland


Lørdag var det blevet anden dag i både Stuttgart til ADAC SX Cup og i Finland til Tampere Supercross, og igen var danskerne med hvor det skete.

I Finland var Nichlas Bjerregaard for alvor ved at få styr på supercross-kørslen, og det beviste han ved at komme i finalen lørdag, hvor han snuppede en femteplads. Kim Sørensen kørte sig i finalen for anden dag i træk, hvor det blev til en niendeplads. Desværre ingen finaler til Kenneth Kaalund, der kørte sit andet supercross nogensinde.

Du kan finde resultater fra Finland her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1613219

I Tyskland var der ligeledes bud efter danskerne, hvor de især i 85-klassen var godt repræsenteret. Her strålede Mads Fredsøe for anden aften i træk, hvor danskeren igen formåede at køre sig på podiet. Albert Legaard og Lucas Bruhn kom hjem som nummer 6 og 7 i finalen. Det blev amerikanske Cole Martinez der tog den samlede sejr i SX1, imens Tom Koch sejrede i SX2.

Du kan finde alle resultater fra Tyskland her: https://www.supercross-stuttgart.de/event-2018/ergebnisse-samstag/

Foto: Supercross.fi

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page