top of page

Magnus Smith får et EM-sæde hos MJC Yamaha


Danske Magnus Smith gjorde det forrygende til Yamahas bLU cRU Cup finale, der blev kørt sammen med den sidste VM-afdeling på Imola. Så godt at han blev blandt 5 YZ125-kørere fra hele Europa, der kom med til den efterfølgende Masterclass. Guleroden var her, at en af de fem kunne vinde et sæde og en hel EMX125-sæson, hos MJC Yamaha EMX125 Team. Og det sæde har danskeren nu fået. Det er blevet meldt ud fra Yamaha i en pressemeddelelse i dag. Sædet var egentlig oprindeligt gået til schweiziske Kevin Brumann, men nu har danskeren altså fået det i stedet.

Det betyder at basen er sikret for Magnus, der altså kommer til at kæmpe i EMX125-klassen næste år - igen på en Yamaha

bLU cRU konceptet bliver i 2019 desuden udvidet, så udover at omfatte kørere der kører YZ125, også omfatter kørere på YZ85 og YZ65 - der alle har muligheden for at komme med til den store finale, der køres sammen med Motocross of Nations, næste år i hollandske Assen.

Det er altid herligt når danskerne gør det godt, og det er jo heldigvis mere reglen end undtagelsen i disse tider. Det ser godt ud for dansk motocross, og det bliver spændende at se hvad Magnus kan gøre i EM næste år! Hans far var i hvert fald positiv, da han snakkede med Yamaha.

Tony Smith: "Selvfølgelig er vi spændte og glade for den her mulighed. Vi er allerede på en Yamaha, men det bliver fantastisk at være en del af professionelt team og miljø. Det kommer til at betyde meget for Magnus' præstationer til løbene, og selvfølgelig kommer det også til at betyde meget for hans fremtid. Det er fedt at være en del af Yamaha-familien. Magnus er meget spændt, og ser frem til at fortsætte det hårde arbejde, han allerede har i gang. Hans første reaktion, var at blive endnu mere motiveret, da han hørte at han skulle være med i teamet."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page