top of page

Forberedelse til Herning SX i alle størrelser


Julen er ovre og nytåret følger inden så forfærdelig længe. Og når vi kommer ind et nyt år, så er der heller ikke længe til Herning Supercross! En god håndfuld danskere er klar til at tage kampen op imod de stærke udenlandske specialister, Thomas Pagés giver igen prøver på sin halsbrækkende kunnen, og som altid, kan morgendagens talenter få lov at snuse til den store scene i 65cc-klassen.

En klasse der i år er fyldt til randen med små blå motorcykler. Det er dog ikke bare sådan lige at man bliver klar til at køre i Jyske Bank BOXEN - det ved alle de hurtige danske supercross-kørere, der træner intensivt på denne tid af året - og den tendens er vigtig at få med, selvom man ikke har så store hjul. Derfor havde Yamaha-ambassadør Brian Kjær Jørgensen samlet en håndfuld af dem der skal vise de små maskiner frem, til en dag med fokus på teknik i MX Indoor i Herning for nylig. Der blev både tid til at kigge konkurrenter/kammerater lidt an, tid til teknisk træning på banen, og selvfølgelig også tid til at lade 2-takterne glamme på heden. Arrangementet er desuden starten på Yamahas bLU cRU program, der har fået vokseværk i 2019.

Startlisterne til årets Herning Supercross er ved at falde på plads, og vi har fået lov at smugkigge på dem! Der bliver godt med danskere at heppe på til Henring Supercross 2019! Vi glæder os til at dele startlisterne med jer, ligesom MX-Index selvfølgelig er på pletten i BOXEN i februar!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page