top of page

Startlister Brabant Supercross


Så kom vi igennem julen, men det betyder jo bare, at der er plads til endnu mere fokus på cross. Der går da heller ikke længe, for en håndfuld danskere tager turen til Holland, hvor der er supercross i Brabant. Det er der faktisk i den weekend der er på vej, og derfor har vi da lige fundet startlisterne til dig, så du kan se hvem der skal i aktion! Og det er faktisk i mange af klasserne der er danske navne på plakaten. Vi skal selvfølgelig nok holde øje med løjerne i det hollandske!

Du kan finde startlisterne til Brabant Supercross her: https://www.supercrossbrabant.nl/deelnemers/

Foto: Bart Amsing MX Photography

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page