top of page

Benjamin Strate tørner ud for NR-Service i 2019


Benjamin Strate kæmpede lidt med heldet i 2018, men at han er en af de hurtigste herhjemme kan ingen vist fornægte. Det stod lidt hen i det uvisse hvad der skulle ske efter at sæsonen var slut, men nu er der løftet et slør for sjællænderens fremtid. Benjamin kommer til at tørne ud for NR-Service Racing, stadig på KTM, og det bliver i SM og i DM at han skal køre. Strate kender allerede maskinen, og begge parter ser meget frem til samarbejdet. Benjamin Strate er den nyeste tilgang for det nordsjællandske team, i deres oprustning til den kommende sæson.

(Og de forstår at dekorere deres maskiner. Det må vi sige. MX-Index siger: "Det giver mindst to heste. God stil!")

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page