Rasmus P går et travlt 2019 i møde


Rasmus Pedersen har været den helt store oplevelse i 125 Junior-klassen i år, hvor han vandt titlen knusende sikkert. Samtidig har han også gjort sig bemærket i det store udland, og skønt der har været travlt, så ser det ud som om, at 2019 bliver endnu mere travlt for den unge mand, skønt omgivelserne forbliver velkendte.

Rasmus Pedersen: "I 2019 skal jeg køre A-DM på 125'eren, som selvfølgelig bliver svært, men også god træning. Udover det, skal jeg køre EMX125 og ADAC MX Masters. Jeg træner herover vinteren meget, for at kunne yde det bedste til næste år, og jeg glæder mig allerede til den kommende sæson. Jeg vil også gerne sige en stor tak til MX-Shop og KTM Skandinavien for et super fedt år, og jeg glæder mig rigtig meget til igen at skulle køre for dem i 2019!"

Foto: Caroline Joelsson

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.