top of page

Det går den rigtige vej for Frederik Goul


Frederik Goul Jensen har altid været en af dem, der har nydt supercross, og i den forgangne weekend var han en tur i Brabant, for at køre lidt mere. Det blev en positiv omgang i det stærke felt, og Frederik glæder sig over at det går fremad. Vi fik en status på hans tur.

Federik Goul Jensen: "Jamen, det gik meget godt til supercross i Brabant. Banen var meget blød og blev hurtig meget sporet, så det var svært at få tingene til at spille. Jeg følte mig okay tilpas på banen, men jeg lavede mange fejl lørdag og fik ikke tingene til at hænge sammen. Så jeg måtte gå i seng med en 8. plads i finalen. Søndag fik jeg styr på de sidste ting og fik fart på cykelen. Jeg fik en god start i finalen, som gjorde alt meget lettere for mig. Jeg kom afsted som nummer 4 og hang på dem foran. Jeg fandt et flow og begyndte at presse nummer 3 og prøvede om jeg kunne komme forbi. Banen var svær at overhale på og det lykkedes ikke rigtig for mig at komme forbi, så jeg fulgte efter og kørte i mål som nummer 4, som jeg var RIGTIG glad for. Jeg er glad for at det endelige lykkedes at få tingene til at hænge sammen i et løb og jeg fik vist at farten er til at være med hvor det sjovt. Jeg føler mig rigtig godt tilpas på min nye racer fra Kærsgaard Motorservice."

Foto: MXGrietje MX-Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page