Lucas Ankjær med fokus på MX1


Lucas Ankjær imponerede mange til den sidste afdeling af DM i Næstved, hvor han kom på podiet på dagen i MX1-klassen. Og det er da også den klasse, der kommer til at have sjællænderens opmærksomhed i sæsonen der kommer. Vi fik en status fra ham, om hvad der venter.

Lucas Ankjær: "Det går godt med at blive klar til sæsonen. Jeg blev den 28. december, opereret i hånden igen og fik taget min titaniumsskinne ud, så jeg har mulighed for mere bevægelse i mit håndled, og derfor ikke skal tænke på at få mén med det fremadrettet. Jeg begyndte at køre igen her d. 12. januar, og er godt igang med at forberede mig på min CRF450R 2019. Køreformen arbejder jeg på, med min køretræner Kim Nielsen fra Nielsen MX Schools og den fysiske form arbejder jeg på, med min fysiske træner Jeppe Alber fra Peak Physique. 2019 bliver noget nyt for mit vedkommende. Jeg har de forrige sæsoner stillet op på en 450ʼer til SM, men i 2019 bliver det dog min første fulde DM-sæson i MX1. Jeg vil igen i år køre Sjællandsmesterskab, og så kunne jeg godt tænke mig at køre lidt svensk og norsk mesterskab. Jeg tørner ud for JØ Honda Racing og ser frem til at være bag bommen til første afdeling af DM-A i Næstved. Jeg vil desuden gerne sige tak til alle der støtter mig, familie, venner, sponsorer og trænere!"

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.