top of page

Brændstofstraf ændrer podiet til MXoN


Sidste års Motocross of Nations var på mange måder enestående. Herlings og Goldenhoff gjorde amerikanerne til grin på hjemmebane, og et udskældt fransk hold, endte med at tage sejren nok engang. Med de to hold på podiet til slut, var Team Italien, der bed godt fra sig hele dagen.

Desværre har det hele nu fået et bittert efterspil. Det oplyser Youthstream i en pressemeddelelse. Dette skyldes at man udtog stikprøver af enkelte kørereres brændstof til MXoN, og at Michele Cervellin ikke formåede at leve op til FIMs bestemmelser. Det har nu medført, at hele Team Italien er blevet diskvalificeret fra løbet, hvilket sender Team GB op på podiet. I hvert fald i historiebøgerne.

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page