Danni Højris vender tilbage


Den tidligere danske mester i B-MX2, Danni Højris, der har været væk fra sporten i nogle år, vender tilbage. Dem der har fulgt med på de sociale medier i den seneste tid, har kunnet se, at Danni har fået kørt en masse, og vi spurgte ham derfor, hvad der så skal ske nu, hvordan det går med at blive klar, og hvad det er for en #52 der vender tilbage.

Danni Højris: "Jeg er på banen igen. Efter 4 års pause fra sporten, kan jeg med glæde nu fortælle jer, at jeg er vendt tilbage. Jeg kommer her i sæsonen 2019 til at køre med #52 og deltage i B-MX2, med Nichlas Frandsen som mekaniker, og som en del af JKJ Racing Team, for ATV-garagen, på en KTM 250’er, som Jeg har været så heldig at få sponsoreret af Hede-Hustømreren. Jeg Kommer til at køre med Seventøj, 6D hjelme, AXO støvler og EKS-Brand briller, så det bliver et fedt setup! lige PT går det hele op i en masse konditionstræning i det lokale træningscenter, og i at få kørt så mange timer som muligt på MX’eren, sammen med min træner Jesper Kjær Jørgensen, som jeg har genoptaget samarbejdet med. Han hjælper mig både med de mentale og de køremæssige forberedelser, så jeg er 100% klar til når vi står til første afdeling af DM i Kolding. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse med det hele. Jeg synes personligt det hele spiller 100%, og min kørsel på raceren bliver bedre og bedre. Med alle de mennesker der er bag mig og støtter op om mig i år, er jeg ikke i tvivl om at jeg nok skal få lavet nogle gode resultater - og samtidig få en masse glæde på raceren igen, som kan smitte af i mit privatliv. Jeg har lært af mine fejl og lagt tingene bag mig, og fokuserer ikke på ting der ér sket, for det kan jeg ikke lave om på. Jeg kan kun ændre på hvad der sker fremadrettet. Jeg kigger fremad, og glæder mig til det hele, og min kære far, Leon Højris, som stod bag mig de 9 første år, glæder jeg mig også til at få med ud på banen igen! Jeg vil gerne sige stort og varmt tak til mine sponsorer, ATV-garagen. Hede-Hustømreren. www.jkjmx.dk. JKJ Racing Team. Kam-Diesel ApS. Rekord-rens-vask. Min familie. Min kammerat Jacques, som har hjulpet mig med at finde sponsorer. Og til min skønne og dejlige forlovede, Idamaria. Uden jer ville det ikke være muligt for mig det her. Hvis I lyster derude, så kan I følge mig på facebook, på JKJ MX Racing Team eller ATV-garagen, hvor jeg kommer til at lægge billeder og opdateringer op fra løbene."

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.