Jørgensen med sit livs præstation i mudderet


Det er så kliché som det næsten kan blive, men i Danmark regner det meget, så mudder, det kender de danske kørere til. Og Mathias Jørgensen er en af dem, der ikke går af vejen for et mudderbad - hvilket var en fin beskrivelse af det der foregik i San Diego i aftes, til femte afdeling af AMA Supercross. Men selvom forholdene var våde, så brændte danskerens præstation igennem, i en finale han nok aldrig kommer til at glemme.

Du kan gense alle aftenens finaler her: http://offroadvideos.org/ama-supercross-round-5-san-diego-2019-main-events/

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

250 West Class

Normalt starter vi med den store klasse, men i dagens anledning, må det være på sin plads at gøre det omvendt. For det er ikke så tit vi har danskere i finalen, og aldrig er det sket, at vi har haft en dansker i top 10. Men det havde vi i går. Mathias Jørgensen beviste endnu engang, at mudderet er hans rette element, og hans styrede sin KTM ind på en sublim ottendeplads i finalen - der samtidig sender ham op på den samlede 19. plads i kampen om mesterskabet. Det var dog Adam Cianciarulo der vandt, og det foran Garrett Marshbanks og Jimmy Decotis.

Resultat, San Diego:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Garrett Marshbanks - Kawasaki

3. Jimmy Decotis - Suzuki

4. Shane McElrath - KTM

5. Jess Pettis - KTM

6. Martin Castelo - Suzuki

7. Dylan Ferrandis - Yamaha

8. Mathias Jørgensen - KTM

9. Cameron McAdoo - Honda

10. Colt Nichols - Yamaha

450 Class

Også i den store klasse blev der kæmpet med det hele. Til slut var det dog Eli Tomac der var bedst i muddermasserne, og det betyder samtidig, at ET overtager spidsen af tabellen, efter en ellers lunken start på sæsonen. Marvin Musquin tog sig af andenpladsen, imens Ken Roczen tog sidste plads på podiet. Justin Bogle og Chad Reed lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, San Diego:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Ken Roczen - Honda

4. Justin Bogle - KTM

5. Chad Reed - Suzuki

6. Aaron Plessinger - Yamaha

7. Joey Savatgy - Kawasaki

8. Cooper Webb - KTM

9. Blake Baggett - KTM

10. Tyler Bowers - Kawasaki

Du kan finde alle resultater og samlede stillinger her: https://results.amasupercross.com/

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.