Danskerne godt afsted på Hawkstone Park


Både Thomas Kjer Olsen og Mikkel Haarup var på pletten, da der i dag blev kørt det traditionsrige opstartsløb på Hawkstone Park i England. Mikkel kom til England allerede varm fra det italienske mesterskab, imens TKO tog hul på sin løbssæson. Og begge danske drenge gjorde det flot, i de stærke internationale felter.

I MX2-klassen var der mange VM- og EM-kørere til start, men alligevel formåede Mikkel Haarup at køre mere metal hjem, da han tog den samlede tredjeplads i klassen, der blev vundet af Jago Geerts, efter et par overraksende heat. Thomas Kjer Olsen skulle lige i gang, og det kom han for alvor i Superfinalen, hvor MX1 og MX2 var slået sammen, hvor han snuppede fjerdepladsen, foran mange af MX1-cyklerne - og samtidig var bedst af alle MX2-cyklerne.

Det lover godt for VM! To danskere i VM? Hvem ved, men rygter er der nok af, når man lytter i gyderne ... Vi drømmer, i hvert fald!

Du kan finde alle resultater fra Hawkstone Park her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1628818

Foto: Husqvarna

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.