top of page

TKO brænder igennem!

VM er i gang, og første afdeling blev nøjagtig det brag vi har længtes efter i så lang tid. Og danskerne var med hvor det skete! 

MX2

Vi starter med MX2-klassen, hvor Thomas Kjer Olsen skulle forsøge at omsætte sin pole position til en god indledning, i årets første GP. Desværre var heldet ikke med den lange dansker i starterne, men så kører man sig da bare op igennem feltet? TKO skød op på andenpladsen i begge heat, og det var altså også der han endte samlet. En sublim start, der lover godt for resten af sæsonen! Mikkel Haarup var med fremme i begge heat, men den danske debutant måtte et par gange i jorden, selvom han trods alt fik sine første VM-point! Jorge Prado vandt, og Mitch Evans chokerede med en tredjeplads.

Thomas Kjer-Olsen: “Jeg er glad for at starte sæsonen med en andenplads i Argentina. Jeg går selvfølgelig altid efter sejren, men det er godt at starte med et podie. I første heat lavede jeg hjulspin ud af starthullerne, og gav mig selv en masse ekstra arbejde. Jeg formåede at nå op på andenpladsen. Andet heat gik godt. Jeg gikfra tredje til andenpladsen, og blev der hele heatet. Det bliver en lang sæson, med masser af ræs, så jeg er glad for at være 2'er i mesterskabet, nu hvor vi skal tilbage til Europa. Nu skal vi tilbage til arbejdet. Planen er at få så meget ud af den lille pause, inden Matterley Basin.” 

Mikkel Haarup: "Det var ikke en god start på mesterskabet for mig, men jeg fortsætter med at arbejde hårdt, og håber på bedre resultater i de kommende afdelinger. Jeg kæmpede for at finde fart her i Argentina, og jeg lavede også en masse fejl i heatene. Det er ikke sådan jeg havde håbet at indlede sæsonen, men den er lang endnu, og jeg føler at der stadig er meget for mig at lære.”

Resultat, Argentina:

1. Jorge Prado - KTM

2. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

3. Mitch Evans - Honda

4. Calvin Vlaanderen - Honda

5. Henry Jacobi - Kawasaki

6. Ben Watson - Yamaha

7. Tom Vialle - KTM

8. Jago Geerts - Yamaha

9. Adam Sterry - Kawasaki

10. Davy Pootjes - Husqvarna 

23. Mikkel Haarup - Husqvarna

MXGP

I den store klasse var presset på Antonio Cairoli, I Jeffrey Herlings fravær - men det italienske koryfæ kom sidst til bommen, efter teknisk defekt i går. Men man er ikke 9 gange verdensmester uden grund, og med sublime starter, satte Tony alle til vægs, og føjede nok et GP til samlingen. Tim Gajser tog andenpladsen, imens Jeremy van Horebeek og hans ubeskrevne privat-Honda, stjal showet med en fænomenal tredjeplads.

Resultat, Argentina:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Jeremy van Horebeek - Honda

4. Clement Desalle - Kawasaki

5. Gautier Paulin - Yamaha

6. Arminas Jasikonis - Husqvarna

7. Tommy Searle - Kawasaki

8. Shaun Simpson - KTM

9. Jeremy Seewer - Yamaha

10. Paul Jonass - Husqvarna

Du kan finde alle resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Husqvarna / Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page