top of page

TKO holder fronten

De danske gutter i Trentino var i aktion igen i dag, og igen kæmpede de hårdt for sagerne. 

MX2 

Thomas Kjer Olsen har alles øjne på sig, som man har, når man fører VM. Desværre havde Thomas en hård dag på kontoret, der sluttede med en femteplads til slut. (Hvem havde troet at man skulle blive ærgerlig over en dansk femteplads i VM, for bare et par år siden.) Men TKO holder stadig fast i sin VM-føring, der nu er på 20 point ned til Jorge Prado, der vandt begge dagens heat. Jago Geerts tog andenpladsen, imens Tom Vialle tog tredjepladsen. 

Thomas Kjer Olsen: "Det har ikke været den perfekte weekend, men jeg er stadig i spidsen for VM, og jeg synes jeg viste god fart. Alle ved at den her bane er svær at overhale på, og det oplevede jeg i første heat. Andet heat var bedre, men efter at have ligget 3er i så mange omgange, så er det hårdt ikke at få et top 3 resultat. Men 5-4 giver mig gode point til mesterskabet. Jeg fortsætter med at arbejde hårdt de næste uger, så jeg er 100% klar til det næste GP!"

MXGP

I den store klasse var publikum kommet for at heppe på Antonio Cairoli, men der er ikke langt fra Slovenien til Trentino, så også Tim Gajser havde fanskaren i orden. Og det var Gajsers fans der kunne juble højest til slut. TiGa tog begge heatsejre, og henviste Cairoli til andenpladsen. Gautier Paulin tog den sidste plads på podiet. 

I EMX250 var Glen Meier i aktion, men tekniske problemer sendte ham ud af heatet. Han sluttede dog stadig som 12er samlet. 

I EMX125 kæmpede Magnus Smith og Rasmus Pedersen, men der var desværre ingen point til de to i dag. Rasmus slutter GPet som nummer 19, og Magnus nummer 26. 

Find alle resultater og samlede stillinger her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo

(Til alle der har skrevet: Jeg har været til EM i Slovakiet, så jeg har ikke været på Eurosport og kunne forsøge at trække i trådene. Beklager, jeg skal nok slå op på MX-Index, når det lykkes at få noget på live.) 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page