top of page

Danskerne tog hul på EMX65/85


Der var godt med fremmødte danskere, da første omgang EMX65/85 rullede over Velke Uherce i Slovakiet her i weekenden. En flot bane, der desværre blev udsat for elementernes hærgen.

Det var nemlig en flot arena der ventede de fremmødte, da de dukkede op i løbet af torsdag og fredag. Men natten til lørdag åbnede himlen for sluserne, og druknede den lerede bane, og regnen fortsatte blot med tordne ned over banen lørdag morgen. Det gjorde den til et klistret mudderhul af dimensioner, og selvom der blev forsøgt at gennemføre, så måtte al kørsel lørdag aflyses.

Det betød også, at der skulle køres kval' søndag morgen, hvor banen stadig var klistret, men da solen skinnede, så tørrede banen i løbet af dagen, og den blev til sidst et sted der kunne køres ræs.

I 85cc var der mange danskere på pletten, men bedste mand blev til slut Mads Fredsøe, der tog den samlede niendeplads, efter en flot femteplads i første heat. Lucas Bruhn var godt kørende i andet, og igennem den indsats, tog han en plads som nummer 12 i Slovakiet. Der var endnu en dansker der fik point, da Magnus Gregersen hentede nok til at blive nummer 17 på dagen.

I 65cc kæmpede danskerne med banen og det ekstremt potente felt, og da dagen var omme, var der gode point til Martin Lysdal, Frederik Stampe, og også de første nogensinde, til vores hussmølf, Mads Bengtson.

(Mads sagde om weekenden: "Banen var svær, toiletterne var ulækre, men til gengæld var der candy floss." Så behøver I vist ikke vide mere.)

Der var dog flere danskere på pletten i begge klasser, og du kan finde dem alle sammen i resultatlisterne her: http://www.fim-europe.eu/events/668

Næste afdeling er i Lommel om 14 dage.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page