top of page

Klar til første omgang i ringen! – Kaduuz Racing


Vinteren har så småt sluppet sit tag i det gamle kongerige, en enkelt fugl lufter sangstemmen, og vi har mærket forårssolen på kinderne, de seneste dage. Vinden bider endnu, men der er ingen tvivl – foråret er på vej! Og derved også årets første afdeling af DM i motocross. En ting som alle fornuftige drenge og piger har glædet sig til, lige siden finalen sidste år. Første afdeling ligger i Næstved, og de gæve gule gutter fra Kaduuz Racing, har gode erfaringer med Nisseringen på sydsjælland. Helt nye RM-Z250’ere skal luftes, formen skal prøves af, og de mange timers forberedelse skal sættes på prøve.

Rasmus Johansen, MX1: ”Mine forventninger til sæsonen, er at have det sjovt, men stadig prøve at se, om jeg ikke kan få mig presset op hvor der bliver kørt om podieplaceringer. Selvom det bliver en hård sæson med en ekstra afdeling og længere heat.”

Thomas Rasmussen, MX2: ”Jeg håber på en god og stabil sæson! Jeg har i år fået kørt lidt flere timer på cyklen end sidste år, og det er jeg glad for! Og så et nyt år og min helt nye RM-Z250, som virkelig kører som en drøm!”

Jonas Alex Olsen, MX2: ”Jeg glæder mig til den nye sæson. Jeg har prøvet at få trænet igennem vinteren, både på cyklen og fysisk, og så er mit mål egentlig bare at gøre mit bedste. Jeg er rigtig spændt på den nye 250'er, og på hvad den kan. Alt i alt, glæder jeg mig bare til at komme ud og køre, og til at det hele starter igen”

Kaduuz Racing glæder sig til den nye sæson – der tæller en afdeling mere end sidste år – og vi håber at rigtig mange har lyst til at kigge forbi! Vi vil i hvert fald gøre vores, for at give publikum en oplevelse med hjem. Ses vi i Næstved?

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page