top of page

Sjøholm klager ikke


Mads Sjøholm er endelig tilbage, efter at have døjet med problemer i hånden hele sidste år - og selvom Mads er begyndt at studere, så har han bestemt ikke mistet farten. Det beviste han i søndags i Næstved, hvor han startede sin DM-sæson, ved at køre sin 2-takter på podiet. Vi fik derfor en status fra ham, ovenpå løjerne på Nisseringen. Her er hvad han sagde.

Mads Sjøholm: "Første afdeling af DM gik ganske fint for mig. Jeg finder hurtigt farten i tidskvalifikationen, hvor jeg får sat den hurtigste tid. I første heat kommer jeg godt ud over bommen men kikser et gear op af starten, hvorved jeg er nede som en 8-10 stykker. Jeg får kørt mig hurtigt op som 2’er, og får egentlig lukket hullet op til Mathias [Jørgensen] ret hurtigt; men i forlængelse af dette får Mathias selv sat farten op. Jeg ligger der hele heatet og får kørt andenpladsen hjem, hvilket var godt. I andet heat får jeg en okay start, men finder aldrig mit flow. Jeg er dog stadig tilfreds med tredjepladsen i det heat. Da dagen startede, vidste jeg ikke helt, hvad jeg kunne forvente, så at starte med en podieplacering kan jeg bestemt ikke klage over. Jeg håber at kunne få kørt lidt mere, nu hvor sæsonen er gået i gang. Jeg glæder mig også til Randers og Holstebro, uagtet de ligger i eksamensperioden. Jeg vil gerne takke min familie, Ole fra OC Racing, BvZ Racing, KS Vagt og Kjeld fra KGI."

Foto: Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page