- Vi troede på en realistisk top 7


Det er altid spændende at se, hvordan kørerne starter sæsonen, især når de skifter klasse og mærke. Jakob Kjær Nielsen er skiftet til MX1 og til Suzuki, og derfor var der mange øjne på JKN, til første afdeling af DM i Næstved - og han var uden tvivl en af dagens helt store oplevelser, med en heatsejr og en samlet andenplads. Vi fik derfor en status fra, og som altid, var den med vanlig beskedenhed.

Jakob Kjær Nielsen: "Jeg havde en super god dag i Næstved. Teamet og jeg troede på at det ville være realistisk med en top 7. At det så gik som det gik i første heat, var vi selvfølgelig vildt glade for. Jeg vil ikke sige jeg er skuffet over ikke at vinde andet heat. At komme fra en hårdbane, med en samlet andenplads er jeg vildt glad for. I spil som en titelkandidat? Det er så meget sagt. Jeg ligger godt i klassementet. Men der er stadigvæk 5 afdelinger endnu. Teamet og jeg kommer med den indstilling, at hvis vi forbedre os over hele året, så er vi super tilfredse"

Foto: Andreas Ebbesen

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.