top of page

Første bLU cRU træningsdag blev en succes

Yamaha Skandinavien havde indbudt til årets første bLU cRU træningsdag på svenske Saxtorp i fredags, hvor alle dem med en YZ65, YZ85 og YZ125 kunne blive lidt mere sikre på deres maskiner, sammen med Yamaha-ambassadør Brian Kjær Jørgensen, Kenneth Kaalund og den svenske EM-kører, Tim Edberg. 

Det er planen at der skal komme flere træningsdage, der gerne skulle kulminere i den store bLU cRU Cup, der skal køres sammen med Motocross of Nations i Assen sidst på året. 

Yamaha forsøger at gøre noget mere, for at ryste den blå familie sammen, blandt andet ved at arrangere træningsdage. Det er selvfølgelig et koncept MX-Index bør se nærmere på, så vi hev vores mindstemand, Mads, hjem fra hyttetur, for at han kunne give sin mening om tiltaget. Her er hvad han syntes:

"Det var fedt. Og sjovt. Trænerne var gode, og banen også, selvom det var sand. Jeg kan bedre lide Saxtorp end Lommel. Meget, faktisk. Vi var på mange forskellige niveauer, så det var ret sjovt. Jeg forstår ikke så meget svensk dog... Og norsk. Men jeg glæder mig til næste gang."

Foto: CS MX Photo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page