top of page

Det er det inderste, der tæller – Stratus


Når først bommen falder, så er ingenting sikkert. Derfor forsøger enhver forstandig crosskarl, at sikre sig bedst muligt, inden han hjuler ned ad starten, på vej imod succes, lange arme og en kølig energidrik, når han igen sidder i sin klapstol. Udstyret skal være i orden, så intet er overladt til tilfældighederne, og enhver fornuftig forberedelse, starter fra bunden – eller tættest på kroppen om man vil. Med det rigtige par underbukser. Og her kunne den svagtsindede godt begynde at vakle, da markedet er stort, og kan virke som et skumdiskotek i mørke, for det utrænede øje, men et par underbukser, udviklet specielt til de behov din midtersektion måtte have, under motocross? Det burde gøre beslutningen så meget desto nemmere.

Stratus underbukser har sneget sig ind på det danske marked for at blive – ikke mindst om livet på et kobbel kanaljer i dansk motocross, både i den hurtige ende af tabellen, men også på flere og flere kørere rundt omkring i ryttergården til hverdagstræningen. Men underbukser til motocross, tænker du? Er de virkelig så herlige at have på, når man lister omkring på sin grusged? Det satte jeres undertegnede sig ud for at teste, på egen krop.

Som kun de mest hardcore fans ved, så er MX-Index’ Skriverkarl hurtigere end visse tektoniske plader, vild som det at blive nummer fire i et spil bingo, og elegant som et nytårstaffel i Hvidovre. Men selvom drømmen om at tvære orange Jeff ud i støvet til VM, er mere død end ideen om en fungerende kommunistisk stat, så følte jeg at underbukserne var lavet til mig. Jeg blev meget positivt overrasket over Stratus. Underbukserne er både behagelige og fleksible, og man føler virkelig at der er kælet ekstra for detaljerne, uanset hvilken situation man befinder sig i. De kommer desuden i flere forskellige slags, så man kan vælge alt efter sit behov. Siden jeg prøvede dem første gang, har jeg ikke gået i andet, og jeg er ikke alene i ryttergården, om at foretrække Stratus under uniformen.

Skulle du have lyst til at prøve underbukserne selv, så skal du ind forbi Stratuswear.dk – hvor du kan få den lokale postslæber, til at bringe dem lige til dit kammer. Så er du behørigt klædt på, hvad enten du bliver først eller sidst – eller aldrig nåede ud til start, fordi din cowboytoast ikke var klar i cafeteriet.

(Vi valgte at køre artiklen med et billede fra Stratus. Et billede af Skriverkarlen i underbukser, ville få internettet til at nedlægge sig selv.)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page