top of page

TKO på podiet i Mantova

Regnen hamrede ned over femte afdeling af VM i motocross i Mantova, og det stillede de største krav til kørerne - ikke mindst for de gæve danskere. 

Thomas Kjer Olsen skulle forsvare den røde nummerplade endnu engang, og skønt der var uheld til danskeren i første heat, så kørte han sig alligevel på podiet med en andenplads i andet heat. Det betyder at TKO stadig leder VM-feltet an, nu foran Jorge Prado, der vandt begge heat i Italien. Mikkel Haarup måtte udgå med teknisk defekt i første heat, inden han leverede sit livs bedste VM-heat til dato, med en plads som nummer 12 i andet. 

Thomas Kjer Olsen: “Det var et hårdt GP, især i første heat. Taget i betragtning at jeg var nede i første sving, og at jeg måtte skifte briller undervejs, så er jeg glad for, at jeg fik arbejdet mig op som 6'er. Det er ikke ideelt at skulle arbejde så hårdt i et heat, men jeg holdt hovedet koldt, og arbejdede mig fremad. Jeg er glad for min kørsel. Banen var hård, men jeg nød den faktisk lidt. Den var tricky visse steder, men ikke for svær, med sand i underlaget, var det ikke rent mudder. Andet heat var godt. Det hjælper med en god start. Jeg tog et par placeringer, og lå 2'er det meste af heatet. Det har været en positiv weekend, og jeg ser frem til Portugal.”

I MXGP-klassen stod der Cairoli på det hele. Hjemmebanehelten tog begge heatsejre, og kunne derned udbygge sin føring i den samlede stilling. Pauls Jonass tog andenpladsen, foran Gautier Paulin. 

I EM-klasserne var der også danske point, da Magnus Smith blev nummer 18 I andet EMX125-heat, imens Nikolaj Skovgaard, tog 5 point i EMX2t. 

Find alle dagens resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page