Brækket kraveben til Rasmus Johansen


Rasmus Johansen har fået en god start på sæsonen, med gode afdelinger af DM i Næstved og i Randers, men her et par dage inden tredje afdeling i Holstebro, er der dårlige nyheder fra fynboen. Et brækket kraveben kommer nemlig til at holde ham ude, så han altså ikke kommer til at forsvare den sjetteplads han indtager i tabellen i øjeblikket. Vi har lige fået en status fra Ramus.

Rasmus Johansen: "Ja, det er ikke så meget at sige. Jeg fik lige ramt frigearet på vej ud over et hop, så jeg kunne ikke lige redde den da jeg landede. Jeg håber det gror sammen hurtigt. Umiddelbart sidder det fint sammen, så forhåbentlig går der ikke så længe. En fire ugers tid er et bud. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt for mig selv, men også alle dem der har valgt at hjælpe mig igen i år. Jeg har haft en god start på sæsonen, og jeg var klar på meget mere. Jeg håber at det her gror hurtigt sammen, og at jeg kan være tilbage på bommen i Aalborg."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder