top of page

TKO på pallen i Frankrig

Fra at forsvare, skal Thomas Kjer Olsen nu til at jagte i VM. Og første skridt på vej tilbage imod den røde nummerplade, skulle tages i denne weekend i Frankrig. 

Og det var da også en dansker der viste flaget flot hele weekenden. Thomas tog nemlig en samlet tredjeplads på dagen, og fandt derved endnu engang vej til et flot podium! Jago Geerts tog andenpladsen, lige bagved Jorge Prado. 

I MXGP-klassen stod der Tim Gajser på det hele. TiGa snuppede begge heat, og er nu blot ti point efter Antonio Cairoli i den samlede stilling. Cairoli var uheldig i andet heat, og satte point til. Samtidig fortsatte succesen for Arnaud Tonus, der tog den samlede andenplads, foran Romain Febvre. 

I EMX250-klassen var der to danskere med i de pointgivende heat, hvor især andet heat gik godt for Glen Meier, der høstede fine point med en top 10-placering. Desværre var heldet ikke med Bastian Bøgh Damm. 

Find alle resultater fra dagen her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page