top of page

Tilmeldingen til NMKs store juni-løb er åben


Sommeren banker på døren, og traditionen tro, så er den første sommermåned, lig med traditionsløb i Næstved! Det vil du, dine kammerater, din familie, din chihuahua og alle du kender, selvfølgelig gerne være en del af!

2. Pinsedag er der selvfølgelig Pinseløb, hvor der er kolde kontanter på spil, for dem der tør og kan, stille op i den kombinerede A/B-klasse! Der er penge på spil i alle tre heat, så det gælder om at melde til, inden der er fyldt op! Der er præmier til top 7, så der skulle være god grund til at give den en ekstra skalle. (Om ikke andet, så fordi publikummet plejer at være stort.)

1. Plads: 1500

2. Plads: 1000

3. Plads: 800

4. Plads: 600

5. Plads: 400

6. Plads: 200

7. Plads 100

Samtidig køres der også en afdeling af DM i 85cc, så morgendagens talenter også får lov at vise sig frem. Det er en klasse der har leveret noget fænomenalt ræs i år allerede.

Senere på måneden - d. 22/23 juni - er der Grand Junior, et af de mest traditionsrige løb i Skandinavien. Her kører alle klasser over to dage, og der kommer deltagere fra hele regionen. Så her gælder det også om at få tilmeldt, så du er klar til en hel weekend i crossens tegn. (Og så har vi hørt, at NMK overvejer at bytte baner imellem lørdag og søndag, så du får kørt på én bane lørdag, og en ny søndag. Det er da guf, ikke sandt, folkens?)

Så der er ingen undskyldninger, for ikke at besøge NMK i Juni. Det er bare at komme afsted!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page