top of page

Mathias Jørgensen uheldig i Colorado

Mathias Jørgensen lever privateer-livet i USA, og i går var turen gået til Denver i Colorado, hvor banen i Thunder Valley ventede. Det er en bane der byder på lidt af hvert - ikke mindst højdemeter. Området ligger nemlig højt over havets overflade. 

Danskeren formåede dog igen at kvale' ind, og var altså klar til de pointgivende heat. Han har fået point til de to første afdelinger, og også til den tredje havde han farten, men ikke heldet. Uheld i første heat, og en plads som nummer 24 i andet, sender Mathias videre uden point. Ken Roczen tog sig af sejren i 450-klassen, foran Eli Tomac og Zach Osborne. 

Elementerne legede også med på Thunder Valley, da første 250-heat for eksempel fik rødt flag, på grund af lyn. Det var dog Adam Cianciarulo der tog sig af sejren, foran Justin Cooper og Michael Mosiman. 

Du kan finde alle resultater fra dagen her: http://www.americanmotocrossresults.com/live/archives/mx/2019/index.html?EventID=M1915

Næste afdeling er på High Point

Foto: VitalMX / GuyB 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page