top of page

God weekend for Bastian Bøgh


Bastian Bøgh Damm finder sig mere og mere til rette hos sit tyske team, og til weekendens ADAC MX Masters, så beviste danskeren, at han har farten til at være med helt i toppen. I hvert fald var der gode takter at spore fra Bastian, og vi fik et par ord fra ham, ovenpå løjerne i Möggers.

Bastian Bøgh Damm: "Jeg startede weekenden ud med en god kval' som nummer 1, og følte mig godt tilpas på banen. I første heat, hvor jeg fik en nogenlunde start som nummer 6 og fik mig hurtigt kørt op på en tredjeplads. Men jeg væltede desværre med 2 omgange tilbage, og røg ned som nummer 9 og endte der. Andet heat, med en lidt bedre start som nummer 4 og jeg kom hurtigt op på tredjepladsen. Jeg lå og havde en lille battle med første- og andenpladsen, da jeg efter et par omgange lige måtte i jorden igen. Men jeg kom hurtigt op igen og fandt mit flow, og så var det bare at køre den hjem derfra. Alt i alt en god måde at slutte weekenden af på."

Foto: Steffen Schollbach / Pixel-Cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page