top of page

- Jeg glæder mig!


Mikkel Haarup huserer for øjeblikket i Danmark, og det er heldigvis noget der kommer de danske fans til gode. Således er #11 at finde på startlisten til næste weekends DM i Aalborg, og det lover jo godt for lidt spænding i MX2-klassen. Vi fik derfor et par ord fra Mikkel, om hvad han glæder sig til, ved at være tilbage i DM. Her er hvad han svarede.

Mikkel Haarup: "Jamen, jeg har besluttet mig for at stille op i Aalborg, på grund af at jeg trængte til at komme lidt hjem og køre et par løb. Jeg har altid nydt at køre herhjemme, når jeg har haft muligheden for det, og når nu teamet samtidig har givet grønt lys for det, så stiller jeg selvfølgelig op. Jeg glæder mig selvfølgelig, og jeg er helt sikker på, at det nok skal blive en hyggelig dag."

Næste opgave for Mikkel Haarup, bliver imidlertid det traditionsrige Pinseløb i Næstved på mandag.

Foto: Andreas Hansen / S&K MX Foto

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page