Haarup løb med Pinseløbet


Det traditionsrige Pinseløb i Næstved, plejer at lokke lidt af hvert ud af hullerne, og arrangementet er altid garant for spændende ræs. Det blev også tilfældet i dag, hvor der traditionen tro, skulle køres om kap i tre heat i den kombinerede A-B klasse. Og det udviklede sig til en duel imellem Mikkel Haarup og hans Ice One Factory Husqvarna, og Mathias Gryning på 450'eren. Stikket endte dog med at tippe med to heatsejre i Mikkels favør, imod Mathias', ene, og så kunne Haarup altså indtage toppen af podiet, foran Mathias Gryning. Benjamin Strate kørte tre sikre tredjepladser hjem, og kunne derved tage sidste plads på podiet. Thomas Rasksen og Frederik Højris, lukkede og slukkede i top 5 til årets Pinseløb.

Resultat, Pinseløbet 2019:

1. Mikkel Haarup - Husqvarna

2. Mathias Gryning - KTM

3. Benjamin Strate - KTM

4. Thomas Rasksen - KTM

5. Frederik Højris - KTM

6. Magnus Øriis - Honda

7. Caspar Ankjær - Honda

8. Frederik Olsen - Kawasaki

9. Mikkel Nyvang - Yamaha

10. Daniel Wozniak - Yamaha

Scenen blev også brugt til at køre fjerde afdeling af DM i 85cc, og der blev kæmpet godt, men der var også kæmpe drama, da de tre første endte med at blive straffet i andet heat. Det vendte rundt på både den samlede stilling på dagen og i tabellen. Det gav nemlig Nicolaj sejren på dagen, foran Oscar Brix og Jonas Stub Buch.

Resultat, DM 85cc, 4. afdeling:

1. Nicolaj Skovbjerg - KTM

2. Oscar Brix - KTM

3. Jonas Stub - Suzuki

4. Magnus Gregersen - KTM

5. Albert Legaard - KTM

Du kan finde alle resultater fra dagen her: https://speedhive.mylaps.com/Sessions/5409287

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.