Nyt afsnit af MX-Index Live!

Så, drenge og piger, folk og fæ – det nye afsnit af MX-Index Live er landet - med en knivspids forsinkelse - og vi har et fedt program til jer denne gang! Vi har som sædvanlig en masse fra ind- og udland, et solidt kig på DM i Aalborg, et langt interview med Mikkel Haarup, konkurrencer, og generel gak og godt humør omkring dansk motocross. Vi er stolte over hvor mange der ser programmerne – og ikke mindst al den positive energi vi møder, når vi er ude og lave dem. Tak til alle der KIGGER med, tak til alle der ER med, tak til 24MX for at gøre det muligt, og tak til Nowstream for at lade os få helt frie tøjler. Nu skal du se ræs! God fornøjelse! 

Find programmet her: https://nowstream.dk/videos/1-468-mx-index-live-46-2019

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.