Bastian Bøgh havde en god weekend i Letland


Bastian Bøgh Damm har fået en god start for sit nye tyske team WZ Racing, og med gode præstationer til ADAC MX Masters og EMX250 indtil videre, ser det danske stjernefrø lyst på tingene. Det gjorde han i hvert fald, da han sendte os en update efter den netop forgangne weekend EM i lettiske Kegums.

Bastian Bøgh Damm: "Jeg er tilbage i Tyskland efter Kegums, og i gang med træningen på hårdbane, så jeg kan blive klar til weekendens EM i Teutschenthal. Kegums-banen er en af mine yndlingesbaner, til trods for at den er hullet og udfordrende, og jeg føler mig godt tilpas på banen. I tidskvalen om lørdagen, sætter jeg den tredjebedste tid i min gruppe, og det giver et godt udgangspunkt til første heat senere samme dag. Jeg bliver desværre klemt lidt inde i starten af første heat og jeg runder første sving som nummer 15, og jeg får kørt forbi nogle stykker på første omgang og ligger længe 9'er. Jeg finder mit eget flow og har fokus på at køre stabilt, og slutter første heat som nummer 6. I andet heat får jeg en fin start, som 10'er og får mig stille og roligt kørt op som 7'er, men desværre får jeg ramt lidt forkert på wave-sektionen, og et par stykker kommer forbi. Jeg kører i mål som nummer 9. Samlet slutter jeg som nummer 8. Tak til alle for opbakningen! Det vil være fedt at se nogle danskere i Mölln til ADAC MX Masters den 29-30. juni. Hvor jeg ligger nummer 3. i den samlede stilling."

Foto: WZ Racing

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder