top of page

Nikolej følger planen

Nikolej Vels er en af dem, der har overrasket ganske positivt i årets A-DM. Ikke alene med tempo, men også med fightervilje. Vi fik derfor en status fra ham, om optakten, sæsonen og hans nuværende syvendeplads i den samlede stilling. 

Nikolej Vels: "Vinteren er gået med at forberede den igangværende sæson, som er en prøvesæson for mig i A-klassen. Jeg har i vinters trænet mere intenst og målrettet, både i center og på banerne. Vi har fået Brian Kjær Jørgensen koblet på som træner, som hjælper mig med at få trænet bedst muligt. Jeg har blandt andet været 14 dage i Spanien og trænet med Brian på Red Sand. Jeg træner ihærdigt i træningscenteret og følger min træningsplan, for at få en bedre kondi og udholdenhed. Målet for i år var at komme med i top 15, og få set hvor det er jeg skal rette fokus hen, i forhold til dem der kører helt i toppen. Min sæson går rigtig fint indtil videre og efter flere mindre uheld og dårlige starter, er jeg godt tilfreds med at være placeret som samlet 7'er indtil nu. Jeg bruger denne sæson i A-klassen, til at se hvad der skal ske senere hen. Så alt i alt, er jeg rigtig tilfreds, og ser frem til en masse timer på crosseren."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page