Startlister til Mölln og Västerås


Tredje afdeling af ADAC MX Masters skal finde sin vinder i weekenden i Mölln, og som sædvanlig, er der mange danskere på pletten! Flere af dem har vist stor fart til de første to afdelinger, så det skal blive interessant at se, hvad de kan diske op med nu. Du kan i hvert fald lige starte med at tage et kig på startlisterne, til weekendens afdeling i det tyske. De er lige her.

Masters

Youngster

125

Junior

Du kan finde alle de samlede stillinger her: https://www.adac-mx-masters.de/de/punktestand-2019/

Sammenfaldet imellem DM og SM har gjort det svært at deltage for de danske kørere, men i weekenden køres fjerde afdeling af det svenske mesterskab i Västerås - og her er der også danskere på startlisterne. Om ikke andet, så i hvert fald et par stykker.

Du kan finde startlisterne til SM her: https://ta.svemo.se/Public/Pages/CompetitionInformation/CompetitionInformation.aspx?CompetitionId=10445

Foto: Paul Weyten

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.