top of page

Andreas på podiet i Tyskland


Andreas Krogh Jensen har leveret en flok imponerende resultater i år, og i den netop forgangne weekend, var den danske ungersvend på spil igen. Denne gang i det tyske, da danskeren formåede at køre sig på podiet, til tredje afdeling af ADAC MX Masters i Mölln. Vi fik ham derfor til at ridse sin weekend op, og her er hvad han forklarede.

Andreas Krogh Jensen: "Jeg var i weekenden til tredje afdeling af ADAC MX Masters i Mölln. Lørdag var en god dag, hvor jeg både i den frie træning og i kvalifikationen, endte som nummer 2. I første heat kom fra start omkring nummer 8, men fik mig kørt op på en fjerdeplads til slut. Søndag, hvor andet heat blev afviklet, kom jeg ikke så godt fra start, men jeg fandt en god rytme og kæmper mig op på en fjerdeplads - men jeg ender på en tredjeplads, da ham på førstepladsen, vælter på sidste omgang. Det gjorde at jeg blev samlet 3'er på dagen."

Find alle resultater fra Tyskland her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/moelln-7297/

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page