top of page

Danskerne kæmpede i Trentino

Junior VM i Arco di Trento i Italien blev en varm affære, hvor kørere fra hele verden, skulle forsøge at finde en verdensmester i denne weekend. Og de danske drenge kæmpede bravt. 

I 125-klassen var der to danskere på pletten, og her sluttede Rasmus Pedersen lige udenfor top 20, imens Magnus Smith var lidt efter. Mesterskabet gik til Mattia Guadagnini, men han var ikke langt foran franske Tom Guyon og schweiziske Mike Gwerder. 

I 85-klassen endte Lucas Bruhn som bedste dansker, som nummer 11 i det stærke felt. Både Magnus Gregersen og Nicolaj Skovbjerg viste også flaget flot. Årets verdensmester endte dog med at blive fra værtslandet Italien, da Valerio Lata tog stikket hjem, foran Edvards Bidzans og Matteo Bussi. 

Danmark havde fire små, gæve gutter med i 65, og de gav alt hvad de havde under de varme forhold, men desværre klarede de ikke cuttet til finalerne. Til gengæld var der god erfaring til Frederik Stampe, Jacob Bloch, Gustav Thomsen og MX-Index' junior-reporter, Mads Bengtson. (Sidstnævnte har dog været flittig med sin mikrofon også, så hold øje med MX-Index' Facebook i ugen.) Titlen i 65cc gik til tjekkiske Vita Marek, foran australske Ky Woods, og VM's eneste kvindelige deltager, Lotte van Drunen. 

Find alle resultater fra weekenden her: http://www.mgmtiming.it/default.aspx?pagina=/2019/_Junior%20MX%20World%20Championship/2019-07-14%20Pietramurata

Længere rapport i morgen. 

Foto: Youthstream 2019

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page