Højris med en ny udfordring

Vi manglede Frederik Højris i Aalborg, men en skade holdt ham ude. Heldigvis er han tilbage på cyklen, og er i øjeblikket ved at forberede sig til en anderledes supercross-oplevelse sydpå. Her en en status fra ham. 

Frederik Højris: "Lidt inden Aalborg, røg jeg rimelig hårdt af og har haft døjet med nogle bukkede ribben og har ikke rigtig haft følt mig klar, indtil for et par weekender siden. Men jeg føler jeg er godt klar igen og kroppen føles god. Lige nu er jeg i Italien og skal køre supercross-løb her i weekenden. Det er mit første supercross-løb hvor det ikke ligger i en arena, så det bliver virkelig fedt at prøve! Og det bliver sjovt at komme ud og køre lidt supercross igen, da skader har haft holdt mig fra det de sidste par år." 

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder