top of page

Janus tilbage på cyklen


På de sociale medier har man kunne følge med i, at Janus Høgsbro er tilbage på cyklen, efter en længere pause. Han har været væk i noget tid, så vi ville selvfølgelig gerne høre, om der var planer om et comeback, eller hvordan det ser ud. Her er hvad han svarede på det spørgsmål.

Janus Høgsbro: "Ja, jeg er tilbage på cyklen igen, efter en længere pause. Jeg har virkelig savnet at køre, men diverse skader, en brækket nakke og andre ting, har holdt mig fra sporten, men nu håber jeg at være tilbage for at blive, med alt hvad der følger med. Jeg er startet op i det små, og har været ude og trille lidt et par gange. Lige i øjeblikket leder jeg efter lysten til at træne igennem som før - forhåbentlig finder jeg den, så jeg kan køre en fuld sæson i 2020. Det er i hvert fald målet lige nu. Og så at have det sjovt med det, selvfølgelig. Jeg har købt en KTM 450 som jeg kører på, og så får jeg lidt støtte af Spoltec i Sverige. Men jeg er selvfølgelig altid på udkig efter andre der vil støtte! I første omgang, vil jeg bare ud og hygge mig med at køre igen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page