Gode danske præstationer i Europa

Der var en stor håndfuld danskere i aktion i dag, til ADAC MX MASTERS i Tensfeld, og selvom det kun var kvalifikation, så var der gode takter at spore for danskerne.

I Masters-klassen fik vi en god portion danskere med, selvom der også var et par stykker der ikke klarede cuttet. Stefan Kjer Olsen var bedste dansker, og han kører til bommen som nummer 6, imens også Nichlas Bjerregaard, Jakob Kjær Nielsen, Kim Sørensen, Mads Sjøholm og Nicolaj Damsgaard klarede sig til morgendagens heat.

Også i Youngster-klassen var danskerne med i toppen. Både Glen Meier og Bastian Bøgh kvalificerede sig i top 5, imens Oliver Olsen og Mike Lauritsen også klarede sig videre.

To mand repræsenterede Danmark i 125-klassen, og her kvalificerede Rasmus Pedersen sig som en flot nummer 2. William Kleemann er også klar til pointjagt i morgen. 

Du kan finde alle resultater her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/tensfeld-ohne-mx-junior-cup-85-7298/ 

Desuden er der også danskere i aktion til Zwarte Cross, hvor finalen til Dutch Masters køres. Her blev Tobias Caprani nummer 3 samlet i 85-klassen. De store klasser afgøres i morgen. 

Find resultaterne her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1695840

Foto: Steve Bauerschmidt 

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.