Fænomenale danskere i Tjekkiet

MXGP ruller i Tjekkiet, og med det, VM for kvinder og finalen i EM for 65cc og 85cc. Og det var med flere stærke danske præstationer, at vi kom igennem lørdagen! 

Thomas Kjer Olsen kæmpede dog lidt med at få tingene til at spille i VM MX2-klassen. Det er dog bare godt, at TKO er klar og med, efter sit styrt i Indonesien. Thomas kører til bommen som nummer 7, efter kvalheatet i dag, der blev vundet af Jorge Prado. I MXGP-klassen var det Romain Febvre der svingede taktstokken, og han vandt kvalheatet foran Jeremy Seewer og Tim Gajser. 

Endnu en afdeling af VM for kvinder køres også i Loket, og her var danskerne ustyrlige i det første heat, der blev kørt i dag. Sara Andersen kørte sig ind på en fænomenal tredjeplads i heatet, imens Line Dam blev nummer 6.

Hos 85'erne er der tre danskere med, og her formåede både Mads Fredsøe og Lucas Bruhn at køre sig op i top 10, i dagens heat! Andreas Krogh Jensen var list efter, men alle har de et heat mere i morgen! 

Kom så, piger og drenge! 

Find alle resultater fra dagen her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.