Bastian Bøgh hurtig i Lommel

Bastian Bøgh trives hos tyske WZ Racing. Det må være konklusionen, efter endnu en weekend, hvor danskeren viste glimrende takter. Der manglede lige det sidste held til EMX250 i belgiske Lommel, men farten var der. Vi har fået en status fra Bastian. 

Bastian Bøgh Damm: "Jeg er tilbage i Tyskland hos teamet og har i dag løsnet op med en lille recovery cykeltur, efter en okay weekend i Lommel til EM. Lørdag i tidskvalen lykkedes det mig, at sætte den 3. bedste tid i min gruppe, efter et par gode fif fra min teamchef midtvejs, hvilket gav mig et rigtigt godt udgangspunkt til 1. heat lørdag eftermiddag. Jeg får en rigtig god start i 1. heat, omkring 6-7 stykker, og kommer hurtigt op og ligger 5'er. I forsøget på at overhale 4'eren, satser jeg nok lidt for meget og bliver kastet af. Jeg kan heldigvis fortsætte omkring P23 og får kørt op som P12, men bliver lige kantet i forsøget på at overhale P11, så slutter derfor desværre som 23'er i første heat. Jeg var godt nok ærgerlig over det, fordi jeg følte mig rigtig godt kørende. I 2. heat søndag formiddag, får jeg igen en god start, som cirka 5-6'er, og jeg finder mig til rette på P5 og ligger stabilt der, og da P4 laver en lille fejl smutter jeg op på 4. pladsen og kører også i mål på P4. Jeg er super tilfreds med mit andet heat, fordi Lommel er virkelig en hård, udfordrende og tung sandbane, så man skal bare have totalt fokus hele tiden, fordi det er så nemt at lave en fejl. Samlet slutter jeg som nummer 11 på dagen og ligger nummer 16 i den samlede EM stilling nu, til trods for jeg ikke har kørt 4 af EM-afdelingerne i starten af året. Næste weekend skal jeg kører ADAC i Gaildorf og om 3 uger den sidste EM afdeling i Sverige."

Foto: WZ Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder