top of page

Startlister til weekenden


Weekenden nærmer sig med hastige skridt, og da VM-serien holder pause, så er det blevet tid til et par nationale serier - både i Tyskland og i Sverige. Begge steder er der danskere med, og dem skal du selvfølgelig have styr på inden det går løs.

ADAC MX Masters er i Gaildorf, og som det har været tilfældet hele sæsonen, så er der læssevis af danske navne på startlisterne. Du kan finde alle danskerne her.

I Sverige er der lidt færre danske navne, men dem der så er, er værd at kigge efter. Sara Andersen fører den svenske serie for damer an, og hun skal forsøge at tage endnu et skridt mod mesterskabet i Årsunda i weekenden. Samtidig vender Mathias Jørgensen tilbage, og det skal blive spændende at se, om han kan tage nogle ting med fra USA, som kan bære frugt i det svenske.

Foto: Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page