Gode danske ting i Tyskland og Sverige

Et væld af danskere har været i aktion i weekenden, til ADAC MX Masters i Gaildorf, og til de svenske mesterskaber i Årsunda. Og danskerne gjorde det flot. 

I Tyskland viste Mikkel Haarup at han er tilbage i form, ved at vinde begge heat i Youngster-klassen, med en sikker margin. Bastian Bøgh Damm blev nummer 5 i samme klasse, og ligger stadig godt til i toppen af tabellen. 

Mikkel Haarup: "2 solide heat, denne weekend til ADAC MX Masters i Gaildorf. I første heat kommer jeg afsted som 5'er. Efter 10-15 minutter tog jeg føringen, og efter det så jeg mig ikke tilbage, indtil jeg ramte målstregen. I andet heat kommer jeg som 3'er fra start, og kommer hurtigt op som 2'er, og ligger der et godt stykke tid. Med 6 minutter tilbage slår jeg til, tager føringen og kører den i mål. Jeg føler at jeg arbejder mig tilbage i form, og arbejder for bare at lægge på resten af sæsonen."

Jakob Kjær Nielsen og Kim Sørensen var de enlige danskere i Masters-klassens tællende heat, og de kæmpede bravt i det stærke felt. I 85-klassen var der danskere i overflod, og både Tobias Caprani og Lucus Bruhn endte i top 10.

I det hele taget var der mange flere danskere med, og du kan finde dem alle sammen på resultat-listen, lige her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/gaildorf-7299/

I Sverige havde to danskere taget turen til Årsunda. Sara Andersen for at forsvare sin røde plade i dameklassen, og her var danskeren absolut bedst. Desværre kostede en teknisk defekt i første heat dog sejren, og også føringen i mesterskabet. Marginen er dog så lille, at Sara stadig har fine muligheder. Mathias Jørgensen var også kaldt til fronten for sit gamle team, og danskeren kørte flot på den sandede bane, med gode resultater, især søndag, at lune sig på. 

Du kan finde alle resultater fra Sverige her: https://mxsm.nu/race/94/status

Foto: Steffen Schollbach / pixel-cross.com

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.