top of page

MXoN - Brikkerne på plads


Selvom der stadig er over en måned til årets version af Motocross of Nations, så har flere af de store spillere allerede bekendt kulør. Og der har ikke manglet drama og intriger, når de store nationer har sat navne på de tre kørere der skal repræsentere nationen i det dybe sand i hollandske Assen.

Team USA er - traditionen tro - det hold flest venter på, og det selvom det har knebet med resultaterne på det seneste. Det første kapitel i sagaen om årets Team USA kom, da Kawasaki, ambitiøst nok, meddelte at ingen af deres kørere ville få lov at køre. Det betød at Eli Tomac og Adam Cianciarulo var udelukket fra holdet. Heldigvis var andre klar til at træde til, da holdet blev præsenteret i weekenden. Jason Anderson, Justin Cooper og Zach Osborne skal forsvare stars'n'stripes i Assen. Har de en chance? Det bliver i hvert fald svært, men stående honnør herfra, for at de tre tager kampen op alligevel. Det er god stil.

De forsvarende mestre fra Frankrig har også set bort fra kørerne der holder til i USA. Ingen Marvin Musquin og ingen Dylan Ferrandis, men derimod Romain Febvre, Tom Vialle og "Mr. MXoN" Gautier Paulin. Et stærkt hold, der sagtens kunne snuppe endnu en triumf. (De skal dog lige udenom Holland, der endnu ikke har meldt et hold ud, men Patronen, the Hoff og Vlaanderen har en fornuftig klang i favoritsædet, skulle det blive holdet til slut.)

Tyskland må undvære Ken Roczen, og sender i stedet Tom Koch, Henry Jacobi og Dennis Ullrich afsted, imens svenskerne også har set bort fra deres amerikanske stjerne, Fredrik Norén, og udtaget Filip Bengtsson, Alvin Östlund og Anton Gole i stedet. Måske et fornuftigt valg, når man vurderer underlaget i Assen. Belgien er plaget af skader, hvilket afspejles på holdet, der består af Jeremy van Horebeek, Jago Geerts og Kevin Strijbos. Briterne mangler også at melde deres hold ud, men det er allerede sikkert, at Dean Wilson ikke bliver en af dem der skal køre for det britiske hold.

Der ventes også spændt på det australske hold, imens Team Schweiz allerede er meldt ud, og det ser stærkt ud. Arnaud Tonus, Valentin Guillod og Jeremy Seewer, må siges at være en slagkraftig trio.

Rygtet vil vide, at Team Danmark også er lige på trapperne til at blive meldt ud ... Hvem tror du skal repræsentere Danmark?

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page