top of page

Mathias Gryning får VM-debut i Uddevalla!


Når VM i næste weekend kommer til svenske Uddevalla, så kommer der til at være danskere at heppe på i alle klasser! Det står fast, da Mathias Gryning tager udfordringen op, og stiller til start i MXGP-klassen. Det er en dansker der glæder sig, og ikke rigtig har nogle forventninger, der går til sin debut i sportens fornemmeste klasse, og vi har fået et par ord fra ham, her kun et par dage inden det går løs.

Mathias Gryning: "Ja, jeg har fået start til VM i Uddevalla. Jeg har længe gået og håbet på at jeg kunne finde en løsning til min VM-debut, og nu lykkedes det! Jeg var på Næstved og træne, hvor en flink mand kom hen og spurgte om jeg ikke skulle deltage til VM i Uddevalla. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og Henrik fra HS Truck tilbød så at hjælpe mig med tilmeldingen. Jeg søgte om start med det samme og har i dag fået grønt lys! Jeg glæder mig helt vildt og håber på at se en masse danskere deroppe. Det er en bane jeg synes er rigtig fed, med et sjovt layout, så det skal nok blive en god weekend. Resultatmæssigt har jeg ikke de store forventninger, MXGP-klassen er utrolig hård i år, men hvis man kunne få et point, ville det da være en lille bonus. Jeg vil i hvert fald kæmpe alt hvad jeg kan, for at gøre en god figur og nyde oplevelsen. De danske MX-fans skal helt sikkert tage til Uddevalla, fordi der nu er en dansker i hver klasse, der er utrolig godt udsyn over hele banen og så er det bare fedt at være ude og se verdens bedste motocross-kørere. Samtidig bliver der kørt om titlen i EMX125 og EMX250, så der vil helt klart blive en masse fed race i Sverige i den kommende weekend. Jeg vil gerne sige kæmpe tak til Henrik fra HS Truck, for at gøre det til en mulighed! Samt til mine andre sponsorer som hjælper og støtter mig. Westside Racing, Holbøll A/S, Au2parts, Sørby Auto, Ivans Dækcenter, Bridgestone, Sports Team Næstved, Valvoline Racing Oil, KTM Skandinavien, SOS-Racingparts, WP Suspenion (Kumlin), Vognmand Søren Egeskov, Kenneths Autolag. Jeg håber vi ses!"

Foto: Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page