top of page

Spændende MXoN-udmeldinger!


Team Holland var måske de moralske vindere af Motocross of Nations sidste år, og derfor har det da også været ventet med spænding, at hollænderne skulle melde deres 2019-hold ud, der skal forsvare de orange farver på hjemmebane i Assen. Og nu er der sat navne på, hvem der skal med. Ikke overraskende, og som forventet, bliver det Jeffrey Herlings - der er tilbage på cyklen, og meldes klar til GP'et i Tyrkiet - i MXGP-klassen, imens Glenn Coldenhoff skal køre i Open-klassen. Overraskende er det derimod, at man har udtaget to mand i MX2-klassen. Nemlig Calvin Vlaanderen og Roan van de Mossdijk. Begge stærke i sand, Vlaanderen blev nummer to i MX2-klasse i Lommel for et par uger siden, imens van de Moosdijk vandt EMX250-afdelingen samme sted, i overlegen stil. Meldingerne går på, at man holder et par træningssessioner i sand, for derefter at vælge hvem der skal køre i MX2-klassen - ligesom van de Mossdijk også er udset til at køre de to sidste VM-afdelinger.

Samtidig er der også kommet en spændende melding fra Spanien. Ikke overraskende er Jorge Prado udtaget, men ikke i MX2-klassen. Han skal nemlig tage sine første skridt på 450'eren i den fornemmeste klasse, når han skal køre i MXGP-klassen i Assen. Med sig tager han Iker Larrañaga i MX2, og Carlos Campano i Open-klassen. Det betyder samtidig at kampen om den samlede MX2-sejr spidser til, og hvem er så favorit? Det skulle vel aldrig være ham der fra Danmark af ...? Oh jo ...

Og så er der også lidt ærgerlige nyheder. Team GB blev nemlig udtaget for ikke så længe siden, og skulle bestå af Shaun Simpson, Ben Watson og Max Anstie. Nu er Ben Watson dog ude resten af sæsonen, efter et styrt i Imola, imens Max Anstie også er ude med en kollapset lunge, efter det voldsomme styrt han var med i, da starten gik i Lommel. Det efterlader det britiske hold i limbo, for hvem skal så køre? Adam Sterry? Tommy Searle? Vi må vente og se.

Foto: KNMV

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page