top of page

Yamaha demodag på Hedeland 7/9


Overvejer du at køre på en ny 2020 Yamaha MX til næste sæson? Så har du chancen for at afprøve den nu ! Vi holder DEMO på Hedelands MX bane d. 7 september fra kl. 10.00 - 16.00 hvor du kan prøve følgende Yamaha modeller: YZ65 YZ85 YZ125 YZ250LC YZ250F YZ450F Du kan samtidig også høre mere om vores attraktive finansieringsmuligheder med 0,0 % i rente og uden udbetaling. På dagen kan du bl. a. også møde Brian Kjær Jørgensen som selv kører YZ450F og se ham give den gas på banen hvor det hele ser legende let ud. Du skal selv sørge for at tilmelde dig i klubhuset og du skal selv have licens og sikkerhedsudstyr. DEMO er gratis, men også et arrangement for dig som ønsker at afprøve en Yamaha og går i købstanker om et evt. skift / start på en Yamaha fra YSR. Det er ikke et arrangement for dig, som bare vil ud og køre gratis cross. Du skal tilmelde dig på jon@ysr.dk og skrive hvilken cykel du vil afprøve samt hvilken nuværende cykel du kører på i dag. Du bliver tilmeldt i vilkårlig rækkefølge og vi kan derfor ikke give dig et præcist tidspunkt for, hvornår du kommer til.

Vi opfordrer dig til at tage din egen maskine med, så du også kan få en god træningsdag ud af det.

Find link til eventet på Facebook er: https://www.facebook.com/events/2880346678705416/

Kontakt os gerne hvis du skulle have spørgsmål.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page