top of page

Update på TKO


Som de fleste nok har bemærket, så var det ikke meget den danske VM-sølvvinder, Thomas Kjer Olsen, fik kørt i Tyrkiet i dag. Faktisk kørte TKO kun en enkelt omgang af tidskvalen' - det mindste han skulle gennemføre, for at blive tilladt en eventuel start i morgen. Vi snakkede med Rasmus Krogh Jørgensen, og han forklarede hvad det er den danske superstjerne kæmper med i Tyrkiet.

Rasmus Krogh Jørgensen: "Han blev ramt af enten en maveinfluenza eller madforgiftning igår aftes, med høj feber og så er han fuldstændig drænet for energi. Vi kørte det vi minimum skal i dag, for at have mulighed for at stille til start i morgen, men nu får vi se. Prioritet nummer et, er at Thomas får det bedre. Han har det bedre her til aften, men der er stadig lang vej til at kæmpe med imorgen. Heldigvis er der ikke noget på spil, andet end han selvfølgelig gerne ville være derude og kæmpe om GP-sejren."

Her fra MX-Index, skal der lyde et stort god bedring til Thomas! #gotko

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page