Danskerne gode i både Sverige og Tyskland


Der var danskere til start i både Tibro og Holzgerlingen i dag, da det svenske mesterskab skulle afgøres, og det tyske mesterskab skulle finde startrækkefølgen til i morgen.

Og i Sverige var der danskere med hvor det skete. Mathias Gryning var igen flyvende i MX1-klassen, og tog den samlede femteplads på dagen. Mesterskabet gik til Filip Bengtsson. I MX2 var det Pontus Jönsson der tog den samlede sejr. Hos kvinderne vandt Sara Andersen afdelingen i Tibro, imens Malou Jakobsen tog fjerdepladsen, og da resultaterne flaskede sig, så kunne Sara efterfølgende lade sig hylde som mester for kvinder i Sverige! En fantastisk bedrift, i og med at hun missede en hel afdeling undervejs! Stort tillykke til Sara!

Du kan finde alle resultater fra den sidste raceday til svensk mesterskab i år her: https://mxsm.nu/race/96/status

I Tyskland er man også ved sidste afdeling, der skal dog køres i morgen også. Og her kommer Mads SJøholm - der virkelig imponerer tempomæssigt på 450'eren - Jakob Kjær Nielsen og Sam Korneliussen til at kæmpe for Danmark i Masters-klassen i morgen. I Youngster-klassen kæmper Bastian Bøgh Damm for et samlet podie, og han kører til bommen som nummer 4 i morgen. Oliver Olsen formåede også at komme med, med en god kval'. I 125-klassen formåede Magnus Smith at kvalificere sig som nummer 7, Rasmus Pedersen som nummer 10 og William Kleemann som nummer 24.

85'erne kørte deres første heat i dag, og her formåede Tobias Caprani og Lucas Bruhn at køre sig i top 10, imens der også var point til Nicolaj Skovbjerg og Mads Fredsøe. Magnus Gregersen havde desværre ikke heldet med sig.

Du kan finde alle resultater fra Tyskland her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/holzgerlingen-7301/

Foto: Steve Bauerschmidt

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.