top of page

Disciplinærnævnet omstøder 125-dom


I andet heat af 125 Junior-klassen til DM i Svendborg, valgte dommeren at diskvalificere samtlige kørere, efter en episode med en væltet kører, og problemer for nogen med at overholde flagreglerne. Der blev dog efterfølgende nedlagt protest over den beslutning, da det blev vurderet, at nogen kørere blev uskyldigt dømt. Den protest er nu blevet taget til efterretning af disciplinærnævnet, og de har valgt at omstøde dommen, og lade alle kørere beholde de positioner de havde, da heatet fik rødt flag. Det ændrer samtidig toppen i tabellen - der dog stadig er åben og nervepirrende, inden sidste afdeling på søndag. Den nye tabel ser således ud:

1. William Kleemann - 414p

2. Tobias Caprani - 413

3. Zander Albertsen - 399

4. Mads Vestergaard - 353

5. Kasper Dehnhardt - 338

William Kleemann arver derved førstepladsen, dog kun med et enkelt point ned til Tobias Caprani, imens Kasper Dehnhardt ser ud til at blive den store taber efter dommen, og nu ser ud til at måtte kigge langt efter topplaceringerne, efter at han - noget harsk - blev udelukket fra andet heat i Svendborg under sighting lap, da han modtog hjælp udefra, i form af en finger til at skubbe chokeren ned, på den forkerte side af hegnet til repzonen. (Yay, regler! Hvor mange skal udelukkes på for mange reklamer på nummerpladerne næste gang? Ingen ved det!)

Sørg for at komme forbi Nybøl på søndag, og se den spændende afslutning!

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page