Bobbi gjorde arbejdet færdigt


Marcus Bobbi Petersen har stort set ført DM i B-MX2 an fra første færd, og i lørdags gjorde han arbejdet færdigt på Mors. Med to heatsejre kunne han lade sig krone, og det til stor forløsning for hovedpersonen selv. Vi fik et par ord fra ham, ovenpå sejren.

Marcus Bobbi Petersen: "Jeg havde glædet mig helt vildt til at få dagen overstået. Det har været en vild sæson og jeg har været virkelig nervøs, men samtidig havde jeg også glædet mig. Jeg startede dagen med at kvale som 1’er og det var jo selvfølgelig en kanon start. I første heat tager jeg starten og presser den lidt for hårdt på første omgang, rammer et spor forkert og ryger op i volden. Jeg har heldigvis hånden på koblingen og kommer afsted igen. Jeg kører så og laver et godt hul, og kører mit eget heat, indtil jeg på andensidste omgang pludselig hører en høj lyd og crosseren mister en del power. Jeg kører over og forbi repzonen, og jeg kan se at min far bare peger at jeg skal køre videre med en omgang igen. Så det gør jeg, og jeg når heldigvis hele vejen rundt og over mål som 1'er, hvilket gjorde mig til dansk mester! Jeg fik et ordenligt sug i maven, og var så glad og stolt af mig selv og alle der har hjulpet mig i år. Jeg kørte ud af banen og så mistede crosseren bare alt kompressionen. I pausen skiftede min far motoren og jeg kørte til andet heat, kom 2'er fra start, hvorefter jeg bare kørte nogle virkelig solide omgange og øgede det meste af heatet! Jeg vandt andet heat og sluttede min sæson i B-MX2 med et dansk mesterskab og en samlet sejr på dagen. Da jeg kom på podiet, og fik medalje og kransen om halsen, blev jeg igen utrolig stolt over min sæson og alle mine gode resultater i år.

Til næste år er planen at jeg skal køre fuldt A-DM. Jeg har prøvet lidt kræfter med det i år, det er dog ikke gået som jeg har håbet, men jeg beviste i Sønderborg, at jeg godt kan være med omkring top 10. Så målet for 2020 er helt klart at slutte i top 10 i A-MX2, og måske komme op og være lidt med helt i toppen! Jeg skal også til udlandet og prøve kræfter med nogle ADAC Youngster Cup, og nogle af de hollandske ONK løb. Alt dette kommer til at være på min Yamaha 250-2t, som jeg føler mig virkelig godt tilpas på. Alt dette havde ikke været muligt uden min far, mor, alle mine sponsorer og hele min familie, som bakker op om det. Dem skal der lyde en kæmpe tak til!"

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.