top of page

Simon kørte mesterskabet hjem


Simon Mathiasen har været med til at forme tingene i årets DM i B MX1-klassen, og efter nogle voldsomme dueller undervejs, så kunne han lade sig krone som mester, efter finalen på Mors i lørdags. Vi fik et par ord fra ham ovenpå medaljen.

Simon Mathiasen: "Planen var sidste år, at jeg skulle kører fuld B-DM, men under en træning i Italien i uge 7, brækkede jeg overarmen, og så var den sæson ødelagt. Så derfor skulle den have en over nakken i år. Jeg brugte de første uger i foråret i Italien samt Belgien, med min træner Mathias Gryning (Motoconcept 334). Det gjorde uden tvivl at jeg rykkede mig markant. Så da vi kom til første afdeling af B-DM i Kolding var jeg godt forberedt. Dog gik det ikke helt som vi havde forventet. Jeg var uheldig med et startstyrt i første heat, samt et dumt styrt i andet heat, så det blev kun til en samlet femteplads. Anden afdeling i Herning gik dog bedre med 2 førstepladser. Inden 3. afdeling i Hjørring var jeg styrtet ugen inden, så jeg var ikke helt 100%, men kom dog derfra med en 3. plads. Til 4. afdeling på Hedeland tog jeg igen 2 førstepladser, som så gjorde at jeg lå á point med Bastian Andersen, dog havde jeg den røde plade. Til 5. afdeling på Svebølle tog jeg igen 2 førstepladser, efter noget rigtig fedt ræs med Bastian Andersen.

Inden 6. og sidste afdeling på Mors, havde jeg så 12 point ned til nummer 2, så planen var at vinde første heat, og så kunne jeg køre sikkert i andet heat. Efter 2 holeshots, en førsteplads i første heat og en andenplads i andet heat, kunne jeg køre over målstregen som Danmarksmester i B MX 1. Det var en rigtig fed følelse da min træner, venner og ikke mindst min far stod klar med champagne og konfetti. Det har været en rigtig lærerig sæson, hvor jeg kan tage mange ting med videre til den lede klasse A-MX1. I 2020 fortsætter jeg med at træne med Motoconcept 334 og jeg regner med at det stadig bliver på en Kawasaki. Jeg glæder mig allerede til næste år, selvom en podieplads er en by i Rusland. Men det skal nok blive sjovt! Tusind tak til min træner Mathias Gryning for mange fede timer sammen, samt mekker Kasper Schultz og min far."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page